2011. július 28., csütörtök

Spongya Bob iskolatáska, hátizsák+ uzsistáska - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Kedves Tanszer Vásárlók!
Augusztus 24- Szeptember 1. között szabadságon leszek, postázás szünetel. Az augusztus 15. után megvásárolt tanszerek elképzelhető, hogy nem fognak megérkezni iskolakezdésre, mivel a szállitási idő 10-14 nap körül van (ettől rövidebb, de több is lehet). Klasszikus, kemény anyagból készült iskolatáskák itt az USA-ban nem kaphatók, igy azok beszerzésében nem tudok segiteni. Az összes hátizsák gerinckimélő kialakitással készült. Licitálás előtt minden kérdésre szivesen válaszolok, szállitást, annak költségét, terméket stb. illetően, irjatok nyugodtan.  
Vadonatúj, eredeti, Spongya Bob iskolatáska/hátizsák, az elejére csatolható uzsistáskával, eredeti cimkével az USA-ból. A táska gerinckimélő, vállpántjai és hátsó része bélelt, a vállpántok állithatók is. Egy nagy- és egy kisebb cipzáras része van valamint mindkét oldalán egy-egy hálós zsebe. Az elejére csatolható uzsistáska szintén cipzárral zárható.
Anyaga kiváló, erős, gépben is mosható, nagyon szép darab. Mérete 40cm X 30 cm X 12 cm.
Szállitási idő kb 10-14 nap mivel Amerikában élek, innen küldöm a csomagot. Postaköltség sima légipostával 1200 Ft. Ajánlva kizárólag külön kérésre postázok, mivel annak költsége jelentősen több. (ajánlott postaköltség 3600 Ft). A kép katalógusból származik, a táska teljesen megegyezik a képen láthatóval.



Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-16 06:12
. Spongya Bob iskolatáska, hátizsák+ uzsistáska - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése