2011. július 26., kedd

Női, ametiszt és fluorit karkötő, tibeti ezüsttel - Jelenlegi ára: 2 800 Ft


Hibátlan gyógyító ametiszt és érdekes formájú fluorit gyöngyből tibeti ezüsttel kombinálva született meg ez a bájos, diszkréten elegáns karkötő, mely egészen biztosan nem jön szembe az utcán!
Mérete: 21 cm
A karkötőhöz tökéletesen illő fülbevaló és medál is megtalálható az aukcióim között, ezeket szettben (6. 500. -) előnyösebb áron vásárolhatja meg, postaköltséget spórolva.
Az ár a képen látható ezüst lánc nélkül értendő. Amennyiben szeretne hozzá láncot is, akciós áron tudok mellé adni!
 
-Ametiszt:
Tulajdonságai; Szín: világostól a sötétliláig, sápadt lilásvörös Átlátszóság: az átlátszótól az áttetszőig Porszín: fehér Mohs-keménység: 7 Sűrűség: 2, 65 Képlet: SiO2 Ásványtanilag: sötétibolyaszínű kvarckristály Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: vulkáni Előfordulás: Németország, Románia, Brazília, Uruguay, Madagaszkár Nyugati csillagjegy: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Vízöntő, Halak Indián csillagjegy: Kígyó Kínai csillagjegy: Sárkány, Kakas, Disznó, Patkány, Tigris, Nyúl Elem: tűz, levegő
Gyógyhatása:
Az ametiszt felhasználási területe rendkívül széleskörű. Már az ókori görögök is olyan kőként ismerték, amely segít megőrizni a józanságot ( használója olyannak látja a dolgokat, amilyenek).
Az idegsejtekre kifejtett hatása révén javítja az agy koncentrációs képességét, segít a migrénes rohamok esetében.
Mivel az ametiszt elősegíti az ellazulást, használata javallott alvászavarok ellen. Kiegyensúlyozó hatással van a túlzott hyperaktivitásra, illetve a belső nyugtalanságra. Kiválóan használható a meditáció elmélyítésére.
Tisztítja a vért és kiegyenlíti a vérnyomást, oldja a vérrögöket, ezért hatásos érproblémák és görcsök esetében. Gyorsítja a vérömlenyek felszívódását.
Segíti a látást, sőt a színvakság gyógyítására is használják.
Élénkíti a hasnyálmirigy működését, serkenti az immunrendszert, enyhíti a torokfájást.
Erősíti a légutakat és segít a tüdő megbetegedéseinek leküzdésében.
Hat az idegekre és az ízületekre, elősegíti a kötőszöveti húzódások gyógyulását.
Az ametisztet a "szenvedélyek kövének" is nevezik, azt mondják róla, hogy a mániás viselkedések mindegyikére pozitív hatással van.
A térenergia harmonizálására is gyakran használják .
-Fluorit:
Tulajdonságai: Szín: fehér, borsárga, zöld, ibolya, rózsaszín, kék vagy fekete átlátszó, áttetsző Átlátszóság: átlátszó, áttetsző Porszín: fehér Mohs-keménység: 4 Sűrűség: 4 Képlet: CaF2 Ásványtanilag: kalcium-fluorid Ásványtani osztály: halogenid Kristályszerkezet: szabályos Keletkezés módja: többnyire vulkáni Előfordulás: Németország, Svájc, Nagy-Britannia, Norvégia, Olaszország, Kanada, Bulgária Kína, Mongólia Nyugati csillagjegy: Vízöntő, Halak Kínai csillagjegy: Tigris, Nyúl Elem: víz, levegő (kék) föld levegő (zöld)
Egyensúly köve. Tudatosítja, ha külső energiák, tudatok manipulálnak engem. Elszívják energiám, leállítják fejlődésem. Gondolatilag érzelmileg befolyásolnak. A külső hatások megszüntetésében segítségemre van. Tárgyilagosság köve. Rámutat z előítéleteimre, és az abból adódó gátjaimra, megkötözöttségemre. Így az igazság köve is. Felhozza bennem az Isteni igazságot és segít megvalósítani azt. Szembesít gondolataim káoszával, segít rendet tenni. A régi viselkedési mintákat is tudatosítja és segít kilépni belőlük. A magabiztosság, ügyesség köve. Az önbecsülésé, mert kitágítja a megértésünket, és megértem mi miért történik velem. Ezért nagy segítség tanuláskor is. Segítségemre van a figyelem összpontosításban. Feltárja előttem gondolataim testemre és érzelmeimre való hatását és összefüggéseit. Ezért a test gyógyításában, egyensúlyteremtésében is nagy segítséget ad. Gyógyítja a fertőzéseket, fekélyt, sebeket, DNS-t, influenzát, letapadásokat, mindenféle gyulladást, daganatokat, idegrendszert, agyat, bőrt. Erős fájdalomcsillapító. Sejtmegújító. Az elektroszmogot békévé változtatja. Tanulásban segít megérteni és feldolgozni a tudást, növeli a figyelemösszpontosítást.
Ibolya-bíbor fluorit: Stimulálja a harmadik szemet, kiegyensúlyozza a testet. Csont, csontvelő kezelésében erős hatású. Kék fluorit: Kreativitás, világos gondolkodás, kommunikácó köve. Koronacsakra, harmadik szem, torokcsakra köve. Színtelen fluorit: Koronacsakra, megvilágosodás köve. Összehangolja a csakrák működését. Sárga fluorit. Csoportmunka, kreativitás köve. Méreganyag eltávolító hatása kedvezően befolyásolja a májat, koleszterint. Zöld fluorit: A szeretet, gyógyulás köve. Negatív energiákat elnyeli. Tudatalattiból felszínre hozza a tudást és teret enged e tudás érvényesülésének. A szív a torok a harmadik szem a koronacsakrába kapcsolódik be. A munkát a sötétségem (szeretetlenségem, tudatlanságom) átvilágításával kezdi. Szembesít önmagammal pontosan és részletesen felderíti tudatosságomat legyenek azok a hétköznapi életre vonatkozók, emberi kapcsolatai, önmagammal való kapcsolatom, Istennel való kapcsolatom. Rámutat hitem tudatosságára. Feltárja előttem mi az a torzulás amit önmagammal tettem szeretetlenségem révén, amit kivetítve környezetemre meg is élek. Szembesít félelmeim börtönével átvilágítva azokat. A felderítés munkája kiterjed a testi betegségeimre is. Milyen megrögzött gondolatminta okozta éppen azt a betegséget amiben szenvedek? Mi az amitől nem tudok felegyenesedni, talpra állni? Amikor ezek tudatosodnak bennem felhozza a vágyat a változtatásra gyengéden ösztönöz. Újra és újra szembesít korlátaimmal mindaddig, míg felfakad bennem a tiszta szándék a változásra. Ez olyan intenzív lehet, hogy sírás közben szakad ki belőlem, hogy elég volt változtatni szeretnék. Lépésről lépésre segít lebontani korlátaimat. Ha teljes vele a szeretet teli kapcsolatom és folyamatosan kérem tőle a segítséget. Szembeállít gyógyulásom legnagyobb korlátaival a félelemmel. Segít megkérdezni tőlük: mi az amiért csináltalak magamnak, mire tanítsz engem? Ezek a korlátok átadják tanításukat előttem lepergő képekben, kioldódnak. A megkönnyebbülés érzése hatalmas lehet. De nem enged megállni, ösztönöz továbblépni, önmagammal való kapcsolatomat felülvizsgálni. Önutálatommal szembesít. Segít az okokat felderíteni megbocsátani. Segítségével önmagam kincseit megtalálhatom, beazonosíthatom. Gondolataimat segít kitisztítani, megigazítani. Segít talpra állni egy igazi csodás valóságot megálmodni (életet) és megteremteni. Megadja a kitartás erejét, csak ha kérem.
-Tibeti Ezüst:
A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan allergia mentes, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik.
Különleges féldrágakőből készült ékszer, egyenesen a készítőtől!
Látogasson el minden nap az oldalamra, mert a választékom folyamatosan bővül!
Nézze meg a többi termékemet is!



Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-08-07 23:46
. Női, ametiszt és fluorit karkötő, tibeti ezüsttel - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése