2011. november 28., hétfő

AKCIÓ MICIMACKÓ KUCKÓJA 1957 KARINTHY GYÖNYÖRŰ - Jelenlegi ára: 5 490 Ft


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INTERNATIONAL BIDDERS ARE WELCOME. PLEASE CONTACT ME IN ENGLISH. PAYPAL ACCEPTED.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: BP. 12. KER.
ALKU: egyes fix áras cikkeimnél ajánlat tehető "AZ ÉN AJÁNLATOM" mezőbe írva
FIZETÉS: KÉSZPÉNZ, BANKI ÁTUTALÁS (vételár+postadíj előre), CIB / BUDAPEST BANK BANKFIÓKBAN BEFIZETÉS, PAYPAL. Máshogy nem fizethető. UTÁNVÉTEL NEM lehetséges. RÓZSASZÍN CSEKKEN NEM FIZETHETŐ.
POSTÁZÁS: KIZÁRÓLAG A VEVŐ FELELŐSSÉGÉRE, KIZÁRÓLAG AJÁNLOTTAN vagy CSOMAGKÉNT, LICIT ELŐTTI EGYEZTETÉS ESETÉN FUTÁRRAL, általában a pénz számlámra érkezését követő 3 napon belül, gyakran már másnap, de ha sürgős a postázás, erre mindenképpen licit előtt kérdezz rá!
POSTAI DÍJAK: a VATERÁN az ISMERJ MEG (kattints! ) oldalamon, TESZ-VESZEN: a SAJÁT OLDALAMON (kattints)
CIKKEIM (kattints! ) TISZTA, NEMDOHÁNYZÓ, ÁLLATMENTES háztartásból kerülnek eladásra, állapotukról GONDOS ÁTNÉZÉST követően PONTOS, RÉSZLETES LEÍRÁST adok.
KÉRDÉS / KAPCSOLATFELVÉTEL: a „ Kérdezzen az eladótól” ill. a „ Kérdezz a termékkel kapcsolatban! ” linkre kattintva, az aukció végét követően kizárólag EMAILEN (telefonon nagyon ritkán vagyok elérhető)
GARANCIA: A fehermokus névre kattintva olvashatóak az adásvételeimről szóló elégedett értékelések (magánszemélyként más termékgaranciát nem tudok adni).
TERMÉKFIGYELŐ (kattints! )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MOST AKCIÓS ÁRON, AZONNAL VIHETŐ
eladó A. A. MILNE: MICIMACKÓ KUCKÓJA – KURIÓZUM, 1957 – ez a ritkább, évszámmal ellátott, belül zöld rajzos, borítóján színes betűs, belső borítóján is illusztrált kiadás gyönyörű állapotban!!!
különleges, egyedi ajándék
Ernest H. Shepard eredeti illusztrációival, Karinthy Frigyes eredetinél is jobb fordításában
Kossuth Könyvkiadó, Budapest, 1957
félvászon keményborítós kötés, 128 oldal, 24x17, 5cm
gyönyörű állapotban, ép lapok és borító, a lapok koruknak megfelelően sárgultak, éleik, sarkaik épek, a kötés ép, a borító sarkai és élei kopottak, firka, beírás nincs, két lapnál lapszéli szakadás, apró folt előfordul - nagyon ritka, gyűjteménybe illő példány - ld. kattintásra egyenként nagyítható fotók!
Tartalom:
I. FEJEZET, amelyben Micimackó kuckót épít Füles számára 7
II. FEJEZET, amelyben Tigris megjelenik a kertben, és reggelizni szeretne 19
III. FEJEZET, amelyben Felderítő Expedíciót szerveznek, és Malacka csaknem megint találkozik az Elefánttal 31
IV. FEJEZET, amelyben kiderül, hogy a Tigrisek nem tudnak fára mászni 43
V. FEJEZET, amelyben Nyuszinak mozgalmas napja kerekedik, azonkívül azt is megtudjuk, mivel tölti Róbert Gida reggeli sétáit 56
VI. FEJEZET, amelyben Micimackó új játékot talál ki, és ebben Füles is részt vesz 69
VII. FEJEZET, amelyben Tigrist megfékezik 80
VIII. FEJEZET, amelyben Malacka nagy tettet hajt végre 93
IX. FEJEZET, amelyben Füles megtalálja a kidőlt fát, és Bagoly el is foglalja 107
X. FEJEZET, amelyben Róbert Gida és Micimackó elérkeznek az Elvarázsolt Völgybe, ott el is búcsúzunk, és magukra hagyjuk őket 118
Cikkeim többségét (sok akciós! ) a Vaterán találod szintén fehermokus név alatt, a Tesz-veszen csak egy részük szerepel!
a CIKKEIM (kattints! ) között számos 1. kiadású kuriózum magyar és angol nyelvű térbeli, ablakos, és eredeti bábfotós mesekönyv is szerepel, köztük e kötet több más kiadása
# 320507 #



Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 10:50
. AKCIÓ MICIMACKÓ KUCKÓJA 1957 KARINTHY GYÖNYÖRŰ - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése