2011. augusztus 27., szombat

PED A lábad órízd meg - lábbajok megelőzése és gyó - Jelenlegi ára: 610 Ft


Ha valaki sokat tud a lábról, e létfontosságú testrészről, az bizonnyal Schirilla György, aki hosszútávfutóként is nemzetközi hírnévre tett szert. Nézetei szerint, ha egy erdei vad megsebzi a lábát, rövidesen elpusztul, lényegében ugyanez történik az emberrel is, csak nem olyan gyors és látványos a magatehetetlenné romlás folyamata, mint az állatvilágban. E könyvében a szerző elmondja mindazt a tapasztalatát, tudását, amit évtizedek alatt mint sportoló és mint természetesen élő ember szerzett a lábról. Föleleveníti emlékeit a hajdani Üllői úti sportcipő-készítő mesterről, aki az "aranycsapat" labdarúgói számára készítette a mai világmárkáknál sokkal alkalmatosabb lábbelijeit, kifejtvén, hogy a konfekcionális cipőgyártás termékei mily alkalmatlanok emberi viselésre. Beszél a lépcsőjárás edző - sőt élethosszabbító - hatásáról, a bokasüllyedés gyógyításától, a fekélyek kezeléséről, a visszértágulatról és a fokhagyma jótékony hatásáról, a lábápolás tudnivalóiról, de még az amputált lábú emberek számára is vannak segítő ötletei. Az életvezetési elvekkel átszőtt, anekdotikus betétekkel tűzdelt, sok esetben epikus hangütésű kötet közli a szerző néhány - témába vágó - versét, s itt is találkozhatunk egy, a családi fotóarchívumból való válogatással, ahol nemcsak sportsikereinek pillanatai, de a család életét bemutató fényképek is láthatók. - Az érdekeltek kereshetik az olvasmányos könyvet.
Kedves érdeklődő!
Kérlek, nézd meg további aukcióimat is, hiszen több termék vásárlása esetén a postaköltséggel spórolhatsz, a postaköltséget mindig az összsúly alapján számolom.
Utánvéttel és simán nem postázok, az értékeléseim magukért beszélnek.
Postai csekken csak a lakcímemre fogadok el pénzt, mert ha bankszámlára küldöd, nekem is pénzbe kerül.
Személyes átvételre a teszvesz által megadott lakcímen van lehetőség ( Interspar környékén lakom) egy előre egyeztetett időpontban!
Bármilyen kérdéssel bátran keress meg, ha kapok róla értesítést, általában még aznap válaszolok.
Banki adatok: 10918001-00000029-64730009 UniCredit Bank



Jelenlegi ára: 610 Ft

Az aukció vége: 2011-09-08 20:19
. PED A lábad órízd meg - lábbajok megelőzése és gyó - Jelenlegi ára: 610 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése