2011. május 4., szerda

Ultrahangos-vagy kavitációs zsírbontás 50000 érték - Jelenlegi ára: 1 Ft

Személyesen a VII. kerületben lehet átvenni a bérletet vagy kipostázom utalás után. Érvényes: 2011. július 30.
A szalon a IV. kerületben található.
1 alkalom / kavitációs ultrahang 15. 000 Ft.
+ rádiófrekvencia (20+20 perc)
1 alkalom ultrahang + hatóanyag (20 perc) 6. 500 Ft.
Mi a kavitációs zsírbontás?
A legújabb és leghatásosabb módszer, mely a mélyebb rétegekben felhalmozódott zsírt alacsony frekvencia segítségével bontja.
A 40. 000 Hz-es fókuszált ultrahang hatására magas nyomású légbuborékok keletkeznek a zsírsejtek körül, melyek amint elérik a zsírsejtek falát, azonnal szétrobbantják azokat.
Ez a módszer alacsony frekvenciájú ultrahang hullámokat bocsát ki, melynek a zsírsejtek nem képesek ellenállni és megsemmisülnek. A szétrobbantott zsírsejtek bekerülnek a véráramba majd a nyirokkeringésbe, és természetes módon távoznak az emberi szervezetből.
Különösen a vastagabb zsírréteggel rendelkező vendégeknél rendkívül hatásos (kötényhas megszűntetése). A narancsbőrt jelentős mértékben javítja, újraindítja a kollagén termelődést, megfiatalítja, feszesíti a bőrfelületet. Azoknál a vendégeknél, ahol a zsírréteg vastagsága 2 cm alatt van, ez az eljárás nem alkalmazható.
Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton a nyirokrendszeren keresztül a májba kerülnek, majd ott lebontódnak. A kiürüléshez elengedhetetlen a napi minimum 2 liter folyadék fogyasztása. A kezelések időtartama alatt szénhidrátban szegény étrendet szükséges betartani, javasolt napi fél óra mozgás. A kezelések 7 naponta ismételhetőek, mivel a szervezetből ennyi idő szükséges a zsírok távozásához. A kezelés nem fájdalmas egyetlen zavaró tényező a kavitációs technológia alkalmazásából fakadó sajátos hanghatás lehet.
A kavitációs ultrahangos kezelés mellé nyirokmasszázst alkalmazunk (hullámmasszázs), mellyel gyorsítjuk a szervezetben lévő zsírok kiürülését.
Az ultrahangos zsírbontás olyannyir fájdalommentes, hogy nem ritka, hogy pácienseink elalszanak a kezelés alatt.  Nincs erőlködés, nincs fájdalom, lazítva, pihenve fogyhat akár 3 centit is óránként.  Ha karcsúbb szeretne lenni, fogyni akar vagy csak feszesebb bőrről álmodik, akkor az Ön számára ez a legjobb módszer…
Mik az előnyei?
hatékony: maradandó változást eredményez műtéti beavatkozás nélkül, Ön nem érez fájdalmat, nincs műtéti kockázat, nincs lábadozási időszak és mellékhatás, az eredmény mégis tartós marad
látványos: a kezelt terület centiméterekben mérhetően kisebb lesz a kezelés végére, egy-egy kezelés során 2-3 centiméteres körméret csökkenést tapasztalhat
gyors: egy kezelést akár egy ebédszünet alatt is elvégezhet. Egy teljes kúra is maximum 6-10 alkalom, alkalmanként 45 perc, hetente egyszer
biztonságos: a lebontott zsírt a szervezete maga üríti ki a nyirokrendszeren, és a májon keresztül, természetes úton. Klinikailag bizonyított, hogy a szomszédos vér- és nyirokerek, idegek vagy kötőszöveti elemek nem károsodnak, csak a zsírszövetek
egészséges: a cellulitis (narancsbőr) esetében is jelentős javulást érhet el vele, a bőr petyhüdtsége is megszűnik, az izmai tonizáltabbá válnak, a zsírral együtt a mérgek is távoznak a szervezetéből
hiánypótló: olyan helyekről farag le a kezelés, ahonnan sport segítségével sem tudna zsírt égetni, vagy ha mégis, csak kőkemény kitartással (has, fenék, comb, derék, felkar)
Hogyan működik?
A fókuszált ultrahangos (40000 Hz), rádiófrekvenciás és foto-elektro-dinamikus kezelés 3 lépésben történik. A 45 perces kezelések során a kozmetikus különböző masszírozó fejeket helyez a fogyasztandó területre, és azokat folyamatosan mozgatva masszírozza a test felületét.
Ezzel a következő hatásokat hozzuk létre:
Lebontjuk a zsírcellákat, célzottan távolítjuk el a zsírlerakódást (40. 000 Hz-es ultrahang).  Eloszlatjuk a zsírt, serkentjük a nyirokrendszer működését, fokozzuk a méregtelenítést (500 KHz-es rádiófrekvencia).  Javítjuk a narancsbőrös szövetek állapotát, regeneráljuk a bőrt és formáljuk az alakot (dinamikus vörös foton)
Milyen testrészeken használható?
Közvetlenül a bőr alatti zsírpárnák esetében alkalmazható a leghatékonyabban, mint pl.: has, fenék, comb, derék, felkar stb.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-09 12:57
. Ultrahangos-vagy kavitációs zsírbontás 50000 érték - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése