2011. április 29., péntek

Extra moletti igényes pamut franciabugyi 46-48 - Jelenlegi ára: 790 Ft


Kedves érdeklődő! Köszönöm, hogy benéztél hozzám, üdvözöllek az oldalamon! Ha kérdésed van, írj nyugodtan, ezt a "kérdezzen az eladótól" opciónál teheted meg. Igyekszem gyorsan válaszolni!
Szebbnél-szebb  fehérneműket találsz nálam, mindenféle méretben, fazonban, anyagban, stílusban, hihetetlenül kedvező áron! Folyamatosan töltöm fel őket, érdemes visszanézni! Remek márkás darabokra lelhetsz, extra méretben is!!!!! !!!!
A termék leírása:
Igényes, extra kényelmes, rugalmas franciabugyi ebben biztosan jól érzed magad akár egész nap., kellemes, finom, remek anyag!
Méret:
Dereka: 2X40-65 cm cm 
Hossza középen: 23 cm
Oldalszélessége: 20 cm
A többi tangámat itt találod:
http: //divat-ruha. vatera. hu/noi_ruhazat/fehernemu_bugyi_tanga/index_c3634. html? td=1&us=hihetetlen111
Használd a fantáziád, fehérneműk terén is öltözz változatosan... legyél különleges, egyedi- ehhez találsz nálam olyan kincseket... mint amilyen ez is... nézz körül!
Az aukciót szívesen lezárom előbb!
Info:
Ezen az oldalon csak fehérneműket találsz, de kérlek nézd meg a másik oldalamat is, ahol egyéb termékeimet árulom, mindenféle szuper, egyedi dolgot, gyönyörű kiegészítőket, igényes rucikat, stb, stb... minden korosztálynak, szinte minden kategóriában..... ....
Felhasználónév: mosur11 de kattints a következő linkre, és máris ott leszel:
http: //www. vatera. hu/divat_ruha_c365. html? td=1&us=mosur11
Ha van kedved, válogass ott is, természetesen együtt küldöm az itt található termékekkel... !!!
Fontos:
Vásárlás előtt kérlek, hogy feltétlenül olvasd el az Ismerj meg oldalamat, /a nevem melletti i+ jelre kattintva/, mert itt találod a termékek állapotával, a személyes garanciával, a postázással, és a személyes átvétellel kapcsolatos tudnivalókat
Ugyanitt ha rákattintasz a"termékfigyelőt kérek árveréseiről" gombra, értesítést küldenek neked a frissen feltöltött termékeimről!


Jelenlegi ára: 790 Ft

Az aukció vége: 2011-05-18 22:28
. Extra moletti igényes pamut franciabugyi 46-48 - Jelenlegi ára: 790 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése